SGP wenst u gezegende kerstdagen en voorspoedig 2009

23 december 2008

Traditioneel stuurt de SGP aan het college van B&W, het Management Team, ambtenaren en collega raadsleden een decembergroet. Dit jaar staat deze groet in het teken van de onlangs vastgestelde toekomstvisie van de gemeente Goedereede. De (steun)fractie schrijft onder meer: ‘Juist in deze dagen heeft toekomstvisie ook een andere betekenis. Toekomst die begint bij de geboorte van Gods Zoon op aarde, wat we met de Kerstdagen mogen herdenken. Hij is het die de eeuwige toekomst heeft verworven en daarmee een weg heeft gebaand voor hen die van zichzelf geen toekomst meer hebben. Die blijde boodschap is te vinden in de Bijbel. Het woord van God, waaruit de SGP haar politiek vorm wil geven. Dan is er pas echt toekomst. Die toekomst wensen wij u allen toe.’