Kredietcrisis bestrijden met Calvinistische visie!

30 januari 2009

‘Kredietcrisis, wat merken we ervan?’ Om op deze vraag een antwoord te krijgen kwamen de SGP-jongeren te Goedereede op vrijdag 30 januari j.l. bij elkaar in verenigingsgebouw Eben-Haëzer te Ouddorp. Door wie konden de we beter worden voorgelicht dan door onze landelijke oud-voorzitter dr. Elbert Dijkgraaf? Naast het feit dat zijn wortels liggen bij de SGP-jongeren is hij als econoom verbonden aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Met deze ingrediënten kon het niet anders dan een interessante avond worden. En dat is het geworden. Na zijn referaat, verplaatsten de SGP-jongeren zich in de landelijke politieke fracties van diverse partijen in de Tweede Kamer en moesten er oplossingen aangedragen worden om de kredietcrisis te bestrijden.