SGP Jongeren organiseerden een politieke speurtocht door Ouddorp!

17 april 2009

De SGP Jongeren te Goedereede is een actieve club jonge mensen, die regelmatig bijeenkomsten organiseren over divers onderwerpen. Actuele thema’s en ontspannen activiteiten waar jongeren (en ouderen) elkaar ontmoeten. Op vrijdagavond werd er een speurtocht gehouden door Ouddorp. Vragen over de historie en politiek moesten worden beantwoord. Na afloop was er een gezellig samenzijn bij de voorzitter van de SGP-jongeren: Huibert Slingerland. Uiteindelijk wist 1 groep de meeste vragen en werd tot winnaar uitgeroepen. De dames van de JV Daniël gingen dan ook met een kadobon naar huis. Onderweg werd vanuit de SGP Caravan informatie verschaft over de SGP jongeren.

Diverse vragen moesten worden beantwoord, zoals: Wat het huis van de SGP-fractie voorzitter van Goedereede vroeger is geweest, vragen over de historie van de kerk, toren raadshuis enz. vragen over bouwprojecten als de ‘Gronden Breen’ en de twee molens die Ouddorp heeft.

De conclusie was dan ook aan het eind van de avond, dat de jongeren weer wat geleerd hadden van Ouddorp en de historie. Als laatste riep de voorzitter Huibert Slingerland de jongeren op om de SGP te steunen en te helpen waar mogelijk. Verder gaf hij aan dat de SGP-jongeren diverse thema’s onder de aandacht brengen van de Fractie en de Gemeenteraad.

SGP Jongeren Goedereede