Technicus en webmaster in het zonnetje gezet

29 juni 2009

Op de bestuursvergadering van de SGP Kiesvereniging te Goedereede van maandag 29 juni 2009, was er ruimte gemaakt op de agenda om een tweetal personen in het bijzonder te bedanken. 2 personen die vrijwillig heel wat uren stoppen in het onderhouden van de website van de SGP te Goedereede. Namens de fractie en kiesvereniging bedankte fractievoorzitter Hans Klepper Kees Grinwis, die als technicus op de achtergrond altijd klaar staat om zaken te regelen. Peter Grinwis, die naast de functie van webmaster, ook redactioneel betrokken is bij de uitgifte van de bladen: SGP NIEUWS en SGP INFO, en tevens voorzitter is van de cie Publiciteit, kreeg een attentie uit handen van de voorzitter van de Kiesvereniging: Adri Voogd.

Volgens voorzitter A. Voogd, wordt op beide heren nooit tevergeefs een beroep gedaan en hij sprak de hoop uit dat beiden zich nog jaren lang mogen inzetten voor de SGP in Goedereede, want zonder vrijwilligers kan ook een politieke partij niet. De heren Grinwis bedankte het bestuur en de fractie voor de aangeboden attentie. Peter Grinwis riep wel op, om meer leden te betrekken bij het vele werk wat verricht wordt binnen de SGP, zodat de vacatures die er momenteel zijn vervuld kunnen worden.

cie. Publiciteit