Interview met Burgemeester G.J. v.d. Velde…

21 oktober 2009

Voor het verenigingsblad SGP INFO, wat deze maand verschijnt heeft de redactie voor de rubriek: in gesprek met… een interview afgenomen met de burgemeester van de gemeente Goedereede. Mevrouw v.d. Velde gaat in op diverse vragen. In het interview gaat zij in op de besteding van de gelden vanuit de leefbaarheidsprojecten Tweede Maasvlakte, brandweer, de ambulancezorg, het bouwen in de gemeente en de dreigende herindeling. Er is geen boek: ‘zo moet je burgemeester zijn!’, aldus de eerst vrouw van de gemeente.

Toch heeft zij duidelijk plezier in haar werk en ziet nog uitdagingen genoeg voor de toekomst. In een aparte aflevering gaat zij ook in op vragen van jongeren over het beleid van de gemeente om jongeren te behouden en de problemen die er zijn met alcohol en drugs… Kijk en luister naar de interviews…