Aanvraag bouwvergunning starterswoningen Stellendam

9 maart 2010

Op 9 maart 2010 ontving wethouder A. Admiraal de aanvraag voor een bouwvergunning. De heer P. Krijger van aannemingsbedrijf Van den Nieuwendijk overhandigde de vergunningaanvraag. Deze aanvraag is voor de bouw van acht starterswoningen in het plan Molenkade te Stellendam. Met deze handeling nam de gemeente Goedereede officieel de bouwaanvraag voor het plan Molenkade in behandeling. Het plan voorziet in acht prachtige starterswoningen aan de Molenkade in Stellendam. De bouwlocatie bevindt zich bij de molen. Naar verwachting worden de woningen medio 2011 opgeleverd.

Inloopavond
Bouwen in de gemeente Goedereede is hard nodig. De gemeente hecht vooral aan het bouwen van starterswoningen. Wethouder Admiraal is daarom heel blij met de aanvraag. Op dinsdagavond 6 april 2010 organiseert aannemingsbedrijf Van den Nieuwendijk een inloopavond over het bouwplan aan de Molenkade.