Stellendamse brandweer zoekt vrijwilligers

15 november 2010

De gemeente Goedereede en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) werken nauw samen aan de veiligheid van de inwoners. Binnenkort ontvangen de inwoners in Stellendam een kaart over de vrijwillige brandweer. De brandweer is namelijk dringend op zoek naar vrijwilligers die wonen en werken in Stellendam. Brandweer Rotterdam-Rijnmond zoekt vrijwilligers uit Stellendam die willen bijdragen aan de (brand)veiligheid in hun woonomgeving. Om snel ter plaatse te kunnen zijn zoekt de brandweer naar vrijwilligers die wonen en werken in Stellendam. De gemeente Goedereede ondersteunt het initiatief van de brandweer om vrijwilligers te werven.

Werken bij de vrijwillige brandweer naast de gewone dagelijkse werkzaamheden is een interessante activiteit. De blusploeg van Stellendam is een jonge en enthousiaste ploeg brandweervrijwilligers. Het teamgevoel staat hoog in het vaandel. De brandweer in Stellendam zoekt mensen met een goede lichamelijke conditie tussen de 18 en 45 jaar. Binnenkort ontvangen alle inwoners in Stellendam een kaart in de brievenbus waarop men informatie kan vinden over de vrijwillige brandweer. Daarnaast kunt u iedere maandagavond om 19.15 uur terecht bij de brandweerkazerne aan Deltastraat 1 in Stellendam. Dit is de reguliere oefenavond van de brandweervrijwilligers. Zij willen u graag informatie geven en uw vragen beantwoorden.