Verkoop bouwplan Welgelegen is begonnen…

31 januari 2011

Na jaren van wachten, bespreken en het maken van plannen is het eindelijk zover. Woningbouwvereniging Beter Wonen en de gemeente Goedereede zijn gestart met de realisatie van bouwplan Welgelegen. Tussen het Smalle Einde, de Havenweg, de Waterweg en de Bosweg in Ouddorp worden in totaal 113 woningen gebouwd. De e erste fase omvat 33 koopwoningen. Deze fase van het plan voorziet in 14 starterswoningen, 9 eengezinswoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. De prijzen zijn vanaf € 151.000,- vrij op naam.

Voor de verkoop van deze woningen gebruikt de gemeente de vastgestelde toewijzingsprocedure. De woningen worden door indeling in categorieën en verloting toegewezen aan belangstellenden die zich inschrijven. Bij voldoende interesse start de bouw naar verwachting op 1 april aanstaande. Meer informatie over de bouw wordt tijdens de loting bekend gemaakt.

Informatie over de woningen, een plattegrond en een inschrijfformulier zijn verkrijgbaar vanaf 28 januari aan de publieksbalie van het gemeentehuis en bij het kantoor van de woningbouwvereniging, Markt 7 in Goedereede. De inschrijving sluit op 25 februari 2011. Tijdens een lotingsavond op donderdag 3 maart in Zalencentrum Dorpstienden, Dorpstienden 4 in Ouddorp worden de woningen in aanwezigheid van een notaris door loting toegewezen. De lotingsavond begint om 19.30 uur.