Gemeenteraad Goedereede installeert SGP-raadslid P. Breederveld

5 juli 2012

Tijdens de vergadering van donderdag 5 juli installeerde de gemeenteraad van Goedereede een nieuw raadslid; P. (Pieter) Breederveld nam plaats in de gemeenteraad voor de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Hij volgt de heer J. (Hans) Klepper op, die op 7 juni om gezondheidsredenen afscheid nam en kort daarna overleed.

Pieter Breederveld staat op een verkiesbare plaats op de SGP-conceptverkiezingslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee. Daarom was hij de aangewezen kandidaat voor de SGP in de gemeente Goedereede. De heer Breederveld was nauw betrokken bij de benoeming van afgevaardigden namens de kerken voor de eilandelijke Wmo-adviesraad.

De gemeenteraad van Goedereede installeerde Breederveld als raadslid tijdens de vergadering van 5 juli. Samen met de heren K. Soeteman, T. Human, P.C. Grinwis en C.G.M. Grinwis vormt de heer P. Breederveld de SGP-franctie.

Pieter Breederveld ziet uit naar zijn functie als raadslid: “Vanwege mijn betrokkenheid op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning breng ik ervaring mee naar de gemeenteraad. Ik zie er naar uit om bij de gemeenteraad aan de slag te gaan,” aldus de heer Breederveld.

bron: www.goedereede.nl