Burgemeesters slaan eerste paal voor nieuw gemeentehuis Goeree-Overflakkee

5 september 2012

Op 1 januari 2013 fuseren de gemeenten Goedereede, Dirksland, Middelharnis en Oostflakkee. De ambtelijke organisatie zal zich op 1 plek vestigen. Daarvoor wordt het gemeentehuis van Middelharnis uitgebreid met een semipermanente aanbouw. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de bouwactiviteiten voor het nieuwe gemeentehuis van de gemeente Goeree-Overflakkee in volle gang. Op dinsdagmiddag 4 september is de eerste paal geslagen voor de semipermanente aanbouw aan het bestaande gemeentehuis in Middelharnis.

Deze officiële handeling is verricht door de burgemeesters van de vier gemeenten op Goeree-Overflakkee. Na het welkomstwoord door burgemeester Zevenbergen van Middelharnis werd achter het gemeentehuis van Middelharnis de officiële eerste paal geslagen. Hierna konden de aanwezige bestuurders, raadsleden en andere geïnteresseerden in het gemeentehuis de ontwerptekeningen inzien van de semipermanente aanbouw.

20120904Artist Impression huisvesting (PDF)