[Video] SGP presenteert unieke eilandkaart Goeree-Overflakkee

12 november 2012

Op de SGP-jongerenavond in Middelharnis van vrijdag 9 november jl. presenteerde de SGP Goeree-Overflakkee een uniek spel. Door 16 aanwezige jongeren en ouderen uit de gemeenten Goedereede, Dirksland, Middelharnis en Oostflakkee werd een complete puzzel in elkaar gezet. Zij deden dat door vragen te beantwoorden vanuit het verkiezingsprogramma.

De puzzel vormde een prachtig eilandspel in de vorm van ganzenbord. De diverse dorpskernen zijn gekoppeld aan spelregels. In de spelregels komen de standpunten van de SGP Goeree-Overflakkee naar voren. De aanwezigen waren enthousiast over de wijze waarop de SGP dit op een ludieke manier naar voren bracht. Nog voor de verkiezingen kan iedereen op Goeree-Overflakkee het eiland met dit spel verkennen.

Op deze avond hield dhr. G. Slootweg eerst een lezing over het thema: ‘Een leven vol keuzes’. Na de presentatie van het spel, stelden zich een aantal kandidaat-raadsleden voor en was er een kort debat over een aantal stellingen.

[nggallery id=1]