SGPJ Flakkee over ‘De netwerksamenleving’

10 april 2013

Op 19 april organiseert SGP-jongeren Flakkee een lezing over ‘de netwerksamenleving’. Onze spreker, dhr. G. Slootweg, hoopt zijn lezing uit te spreken in de Rehobôthkerk van de Hersteld Hervormde Kerk te Sommelsdijk.

Tijdens de lezing denken we na over de structuren in de samenleving. De afgelopen jaren zijn deze sterk veranderd en dat heeft betekenis voor de plaats van relaties en de plaats van de politiek. We denken na over hoe de inrichting van de huidige samenleving is ontstaan en hoe we hier mee om dienen te gaan.

Spreker is dhr. G. Slootweg, geschiedenisdocent op de CSG Prins Maurits te Middelharnis, gemeenteraadslid en voorzitter van studievereniging Koinonia. Ook is dhr. Slootweg adviseur van SGP-jongeren Flakkee.

De lezing begint om 19:45u, daarvoor staat er al koffie klaar. Het adres van de Rehobôthkerk is Olympiaweg 44 te Sommelsdijk. Van harte welkom!

Zie ook www.sgpjflakkee.nl.