Eerste paal nieuwbouw Dorpstienden in Ouddorp

9 juli 2013

Op maandagmiddag 1 juli sloeg de vader van eigenaar Albert Heijn-vestiging Martin de Berg de eerste paal in Ouddorp. Het slaan van de eerste paal is het startsein voor een nieuwbouwproject op een deel van het parkeerterrein.

Wethouder Tollenaar sprak het aanwezige publiek toe. “Het accommoderen van de vernieuwde supermarkt Albert Heijn met een concept dat voldoet aan de eisen van deze tijd is in de doorontwikkeling van de Ring rondom het dorpsplein in Ouddorp steeds uitgangspunt en drager voor de ontwikkelingen geweest”, aldus de wethouder. De realisatie is een eerste fase in de ontwikkeling van het gebied rondom Dorpstienden.

Vernieuwde Dorpstienden
Het complex biedt na voltooiing ruimte voor een vernieuwde Albert Heijn-vestiging, een parkeergarage en achttien woningen. De bedoeling is dat de nieuwbouw van Albert Heijn volgend jaar zomer klaar is. Vaste klanten en de vele toeristen in Ouddorp zullen dankbaar van de winkelvoorziening gebruik maken. De activiteiten kunnen gevolgd worden op de nieuwbouw website: www.ah-ouddorp.nl/nieuwbouw

Woningen
Als alles volgens planning verloopt, levert ontwikkelaar Blijvend Goed de woningen eind 2014 op. De vernieuwing van het gebied biedt woonruimte voor jongeren uit het kustdorp. Voor ontwikkelingen en meer informatie over de nieuwbouw raadpleeg de website www.nieuwbouw-dorpstienden.nl.