Installatie burgemeester Grootenboer op DV 3 september

28 augustus 2013

Op dinsdag 3 september 2013 wordt mevrouw A. (Ada) Grootenboer-Dubbelman tijdens een bijzondere openbare raadsvergadering officieel geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Goeree-Overflakkee. Op die dag wordt zij tevens beëdigd door de Commissaris van de Koning, de heer J. Franssen.

De installatie van burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman vindt om 19.30 uur plaats in het Bestuurscentrum Het Rondeel in Middelharnis. De ruimte in en buiten de raadzaal is beperkt. U kunt de vergadering ook live volgen en achteraf nakijken via de website http://goeree-overflakkee.notubiz.nl. Na afloop van de raadsvergadering is er vanaf 20.30 uur een receptie, waarbij een ieder gelegenheid wordt geboden haar te feliciteren.

Open dag gemeentehuis
Op zaterdag 14 september, tijdens Open Monumentedag, is van 09.00 tot 14.00 uur de open dag van het gemeentehuis in Middelharnis. U kunt dan een kijkje nemen achter de schermen van de organisatie. Verschillende raadsleden zullen aanwezig zijn. Tijdens deze open dag is ook burgemeester Grootenboer-Dubbelman aanwezig. Ook dan is er voldoende gelegenheid om haar te feliciteren en persoonlijk de hand te schudden.