Raadsvergadering in teken van afscheid waarnemend burgemeester Kleijwegt

23 augustus 2013

Op donderdag 29 augustus vindt een extra raadsvergadering plaats. De raadsvergadering begint om 20.00 uur in plaats van de gebruikelijke 19.30 uur. Tijdens de raadsvergadering vindt ook het formele afscheid van waarnemend burgemeester Corstiaan Kleijwegt plaats. De raadsvergadering start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Aansluitend is er een afscheidsreceptie.

In de beeldvormende fase van de vergadering wordt er een presentatie gegeven door het Sportteam Goeree-Overflakkee. In het besluitvormende gedeelte komt de afrekening van de fractievergoeding Dirksland aan bod. Als laatste agendapunt vindt het formele afscheid van waarnemend burgemeester Corstiaan Kleijwegt plaats met toespraken van waarnemend voorzitter Cees van Dam, locoburgemeester Frans Tollenaar en raadslid Aat van Alphen.

De raadsvergadering vindt plaats in het Bestuurscentrum Het Rondeel aan de Dwarsweg 40 in Middelharnis. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard is de vergadering ook live te volgen en achteraf na te kijken via de website http://goeree-overflakkee.notubiz.nl. Insprekers kunnen zich uiterlijk acht uur voor de vergadering melden bij de griffie. Dit kan per e-mail; griffie@goeree-overflakkee.nl of via telefoonnummer
14 0187.