Succesvolle presentatie van SGP op actiedag Mekkerstee

28 september 2013

Op zaterdag 28 september presenteerde SGP Goeree-Overflakkee zich op de actiemarkt van zorgboerderij de Mekkerstee in Ouddorp. In een gezellige drukte werden door raadsleden gesprekken gevoerd met burgers van Goeree-Overflakkee en daarbuiten. ’s Middags was ook SGP-Tweede Kamerlid Elbert Dijkgraaf aanwezig.

Bezoekers werd gevraagd om mee te doen aan een prijsvraag. Tien vragen over de gemeente en gemeentelijke politiek moesten worden beantwoord. Voor de winnaar stelde de SGP een pakket beschikbaar van de Mekkerstee, vol met streekproducten. De vragen gingen over de gemeenteraad en de politici van de SGP in gemeente Goeree-Overflakkee. De vragen zijn nog t/m 5 oktober in te vullen via: wwww.sgpgo.nl/actiedag.

Ballonwedstrijd
Ook aan jongeren was gedacht. Zo’n 400 ballonnen kozen het luchtruim en werden er tasjes met inhoud uitgedeeld, met informatie over de SGP-jongeren. De ballonnen van de kinderen die het verst komen ontvangen een prijs. De presentatie op deze dag was in handen van de werkgroep burgercontact van de SGP commissie Publiciteit Goeree-Overflakkee.

[nggallery id=14]