18 oktober 2013: Het Nederlandse politieke bestel

10 oktober 2013

Op vrijdag 18 oktober organiseert SGP-jongeren Flakkee in samenwerking met de SGP-jongeren en het Wetenschappelijk Instituut van de SGP een gespreksavond over het Nederlandse politieke bestel. Sprekers zijn Marius de Kok, Rick Moeliker en Marco in’t Veld, deelnemers aan de essaywedstrijd die de afsluiting was van een masterclass van de SGP-jongeren. De avond is in de Sionkerk te Middelharnis.

Afgelopen winter organiseerden de SGP-jongeren en het Wetenschappelijk Instituut van de SGP een masterclass over achtergronden van politiek. Deze masterclass werd afgesloten met een essaywedstrijd over de stelling: “het Nederlandse politieke bestel is dringend aan verbetering toe”. Over deze stelling vindt op onze avond een gesprek plaats.

Sprekers zijn Marius de Kok (winnaar essaywedstrijd), Rick Moeliker en Marco in’t Veld (derde plaats essaywedstrijd). Deze drie jongeren geven een korte toelichting op hun essay, waarna een rondetafelgesprek plaats vind. Tijdens de avond hoopt de jury de prijzen uit te reiken aan de winnaars. Zij zullen ook een korte toelichting geven op hun beoordeling.

De avond vangt aan om 19:45u, inloop is vanaf 19:30u. Het adres van de Sionkerk is Landbouweg 2 te Middelharnis. Iedereen is van harte welkom.

Bron: www.sgpjflakkee.nl
De uitnodiging is ontworpen door Vizeno.