Gemeenteraad komt op 3 oktober weer bijeen

1 oktober 2013

Donderdag 3 oktober 2013 wordt in het Bestuurscentrum Het Rondeel (Dwarsweg 40 te Middelharnis) een openbare raadsvergadering gehouden. Op de agenda staat in de beeldvormende fase de huisvesting van de buitendienst district midden. In de oordeelsvormende fase zal de raad spreken over de deelneming Waarborgfonds Sociale Woningbouw, het intrekken van de huisvestingsverordening van de voormalige gemeente Goedereede en voorstellen tot het invoeren van de blauwe papiercontainer in diverse dorpen op Goeree-Overflakkee, inclusief de wijziging van de subsidieverordening oud papier.

De vergadering zal live worden uitgezonden via http://goeree-overflakkee.notubiz.nl/live, maar ook te beluisteren zijn via de lokale omroep (frequenties 105.6 FM en 107.3) en de kabel (frequentie 105.9 FM). Aanvang vergadering: 19.30 uur, belangstellenden zijn van harte welkom!

Klik voor de op deze vergadering betrekking hebbende agenda en vergaderstukken op onderstaande link.