SGP werkt mee aan avond over ‘keuzestress’ in Dirksland

15 november 2013

Druk, druk, druk. Hoe druk ben jij? Elke dag maak je keuzes. Sommige zijn bepalend voor je toekomst. Hoe kom je tot een juiste keuze als er zoveel mogelijkheden zijn? Op D.V. zaterdag 30 november zal SGP fractievoorzitter Kees van Dam spreken op de Check-in avond te Dirksland. Het thema van deze avond zal zijn: Keuzestress. Van Dam zal e.e.a. toelichten vanuit de politiek. Ouderling Keijzer zal ingaan op de moderne media en hoe jongeren hiermee om zouden moeten gaan.

De komende Check-in gaat dus over ‘Keuzestress!’. Inspirerende workshopleiders vertellen op welke wijze zij (in hun beroep) keuzes maken en omgaan met keuzestress. Kunnen zij de juiste keuzes maken? Welke rol speelt de Bijbel hierin? Ga met hen in gesprek!

In de workshop komen o.a. de volgende vragen aan de orde: waarom kiezen jongeren voor de SGP? Waardoor laten SGP-raadsleden zich leiden in hun keuzes? Kiezen tussen twee kwaden/compromissen. Hoe gaat dat? Dhr. Keijzer zal in de workshop ingaan op de vraag waar de keuzestress vandaan komt vanuit bijbels licht en hoe we dat kunnen vermijden of verminderen.

De avond is als volgt ingedeeld:

  • 19:30 uur inloop;
  • 19:45 uur Opening;
  • 20:20 uur Workshopronde 1 met Kees van Dam en Bas Keijzer;
  • 20:45 uur pauze;
  • |21:10 uur Workshopronde 2 met Kees van Dam en Bas Keijzer;
  • 21:35 uur Plenaire terugkoppeling;
  • 22:00 uur Afsluiting met daarna een hapje, drankje en zingen bij het orgel.

Alle jongeren vanaf 16 jaar zijn van harte welkom in de Ger. Gemeente te Dirksland op zaterdag 30 november.