Raadsvergadering op 23 januari 2014

17 januari 2014

Op donderdag 23 januari 2014 wordt in het Bestuurscentrum Het Rondeel (Dwarsweg 40 te Middelharnis) een openbare raadsvergadering gehouden. Op de agenda staat ondermeer in de oordeelsvormende fase de gemeenschappelijke regeling natuur- en recreatieschap Zuidwestelijke Delta en in de besluitvormende fase: het voorstel tot het invoering van de blauwe papiercontainer in diverse dorpen en het in verband daarmee wijzigen van de Subsidieverordening oud papier.

De vergadering zal live worden uitgezonden via http://goeree-overflakkee.notubiz.nl/live.
Aanvang vergadering: 19.30 uur, belangstellenden zijn van harte welkom!

Klik voor de agenda en vergaderstukken van deze raadsvergadering op onderstaande link.

Agenda en stukken raadsvergadering 23 januari 2014