SGP Jongerendag 2014 – Thema: Veiligheid

22 februari 2014

Op DV 8 maart wordt de SGP Jongerendag weer gehouden in het Beatrixtheater in Utrecht. Deze dag zal een afwisselend programma gevolgd worden. Ook zullen een aantal misschien bekende mensen van de partij zijn. Denk hierbij aan Ivo Opstelten (minister van veiligheid en justitie), Tom Middendorp (commandant der Strijdkrachten), Kees van der Staaij en Roelof Bisschop. Op deze dag zal ook de oranje boven prijs uitgereikt worden. Dit keer gaat de prijs naar prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Hij zal zelf niet aanwezig zijn, maar men laat van hem een videoboodschap zien.
Wil je ook, net als vele andere jongeren, naar de SGP Jongerendag?

Meld je dan NU aan via het aanmeldformulier op de website van de SGP Jongerendag!

Klik hier voor de promo van de SGP Jongerendag!