Themanummer SGP NIEUWS: Bouwen aan Vertrouwen

18 april 2014

Deze week is het tweede nummer van het Ledenmagazine SGP Goeree-Overflakkee verschenen. In dit nummer is aandacht voor het landelijke thema van de SGP: ‘Bouwen aan Vertrouwen’. De fractievoorzitters van de SGP van zowel de Tweede Kamer als de gemeenteraad (Kees en Kees) geven hun impressie over dit thema. Daarnaast aandacht voor diverse andere onderwerpen.

In een artikel legt raadslid Markwat uit, hoe het nu zit met het proces rondom de plaatsing van de windmolens, terwijl de wethouders Tollenaar en van der Vlugt ingaan op respectievelijk: Bouwen aan goed onderwijs en Eilandmarketing. Verder blikt de fractie terug op het Shared Space dossier en stelt Raadslid Corné Grinwis zich voor.

Elk lid ontvangt binnenkort de nieuwe uitgave. Bent u geen lid en wilt u ook ons blad ontvangen? Word dan lid! U ontvangt dan naast ons eilandelijk magazine (2x per jaar + 1x huis aan huis) ook 10x per jaar het landelijke partijblad ‘de Banier’: Meer over lid worden…

Hieronder een link naar de eerste uitgave van 2013: