SGP Kamerlid Dijkgraaf over Jeugdwerkloosheid

25 augustus 2014

‘Jeugdwerkloosheid, heb jij straks wel een baan?’ Dat is het thema van de jongerenavond die georganiseerd wordt door de SGP jongeren te Goedereede op D.V. vrijdag 19 september. SGP Tweede Kamerlid prof. dr. E. Dijkgraaf zal deze avond zijn visie geven over jeugdwerkloosheid. Dhr. P.N. Brandwijk (beleidsmedewerker CSG Prins Maurits) zal zijn ervaringen delen. Vanzelfsprekend zullen praktische tips de revue passeren.

De SGP-jongeren van Goedereede organiseert deze interactieve avond waarbij de jongeren een grote rol spelen. Op deze avond kun je namelijk live reageren op de sprekers via twitter met de hashtag: #jwl. Neem dus je mobiel mee! Het gaat namelijk om jóuw toekomst! Kom jij ook?

Iedereen is van harte welkom in het MFG de Dorpstienden. We starten om 19.30 uur met een aantal prikkelende stellingen. De zaal is open om 19.00 uur.