De Raad nodigt u uit!

1 september 2014

Tijdens de raadsvergadering op donderdag 4 september 2014 ontvangt de gemeenteraad weer ‘Gasten van de raad’. Voor dit informatieve programma zijn nog plaatsen beschikbaar, iedereen is welkom! Aanmelden kan via www.goeree-overflakkee.nl/gastvanderaad. Op deze webpagina is ook meer informatie te vinden over het programma en de overige data waarop Gast van de raad wordt georganiseerd.

Dorpsraden
De dorpsraden op het eiland hebben zich aangemeld om bij toerbeurt als Gast van de raad aanwezig te zijn. Daarbij krijgen zij ook de gelegenheid een korte presentatie voor de gemeenteraad te verzorgen over hun dorpsraad. Dit keer zal de dorpsraad Nieuwe-Tonge in Bloei als Gast van de raad aanwezig zijn. Dus juist ook inwoners uit de kern Nieuwe-Tonge worden van harte uitgenodigd zich aan te melden.

Het Programma
Om 18.45 uur worden de gasten ontvangen in bestuurscentrum Het Rondeel, aan de Dwarsweg 40 in Middelharnis. Aansluitend start de introductie op het raadswerk en de raadsvergadering, dit wordt verzorgd door enkele raadsleden. Na afloop van de raadsvergadering is er een nabeschouwing op de avond.

Aanmelden kan via: sgpgo.nl/gastvanderaad