Raadsleden in actie op dag van de democratie

11 september 2014

Op zaterdag 13 september 2014 is de internationale Dag van de Democratie. Het doel van deze dag is te benadrukken hoe belangrijk het is om in vrijheid je stem te kunnen laten horen. De raadsleden bevinden zich zaterdag op een bijzondere locatie: in de muziektent aan het Beneden Zandpad in Middelharnis. Zo willen zij aandacht vragen voor de Dag van de Democratie.

Een flinke vertegenwoordiging van de gemeenteraad zal met belangstellenden spreken over onderwerpen die leven op ons eiland. Tussen 10:00 uur en 13:00 uur is iedereen hier van harte welkom om zijn of haar stem te laten horen!

Activiteiten
Bezoekers kunnen ‘geld’ besteden in het begrotingsspel, zich aanmelden voor de nieuwsbrief van de gemeenteraad of voor het informatieve programma Gast van de raad dat elke maand wordt georganiseerd. Maar men kan vooral in gesprek gaan met de aanwezige raadsleden. Ook voor de kinderen is er deze dag een leuke verrassing