Waarnemend burgemeester Lokker aan de slag

30 december 2014

Jan Pieter Lokker is sinds 16 december 2014 aan het werk als waarnemend burgemeester van de gemeente Goeree-Overflakkee. Hij volgde een kort inwerkprogramma en leidde op 18 december zijn eerste raadsvergadering. In de openingsspeech die de burgemeester tijdens de raadsvergadering hield, gaf hij aan dat hij een passie heeft voor het verduurzamen van de samenleving. En dat past uiteraard goed bij de ambitie die Goeree-Overflakkee heeft om energieneutraal te zijn in 2020.

Burgemeester Lokker wil zich ten volle inzetten gedurende de afwezigheid van Ada Grootenboer: “Goeree-Overflakkee is een prachtig eiland waar ze aan de ‘overkant’ jaloers op zijn. Ik wil mij de komende maanden met hart en ziel inzetten voor dit eiland en zijn bewoners.”, zei Jan Pieter Lokker tijdens de raadsvergadering.

Gemeenteraadsleden en het college van burgemeester en wethouders zijn aanwezig tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Goeree-Overflakkee op 6 januari 2015 in zalencentrum Dorpstienden te Ouddorp om inwoners, ondernemers en gasten te ontmoeten. De burgemeester zal dan de gebruikelijke nieuwjaarstoespraak houden.