Interactieve SGP verkiezingsbijeenkomst

24 februari 2015

Twee lijsttrekkers en een Tweede Kamerlid zullen aanwezig zijn op de verkiezingsbijeenkomst van SGP Goeree-Overflakkee. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de kandidaten van de SGP voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en het Waterschap. Vanuit de landelijke Tweede Kamerfractie zal ook SGP-er Roelof Bisschop aanwezig. Een avond vol met interactie over actuele thema’s.

Op D.V. woensdag 18 maart zullen er verkiezingen zijn voor zowel de vertegenwoordiging van het Waterschap Hollandse Delta als de Provinciale Staten van Zuid-Holland. De SGP op Goeree-Overflakkee laat de inwoners van het eiland graag kennis maken met de lijsttrekkers: Servaas Stoop, die de kar trekt voor de Provinciale Staten en Wim de Jong, de nummer 1 op de lijst voor SGP Hollandse Delta. Met ook de aanwezigheid van Tweede Kamerlid Roelof Bisschop en een SGP-raadslid in het forum kunnen de vragen en stellingen vanuit diverse overheidslagen worden beantwoord.

De SGP op Goeree-Overflakkee nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn op D.V. vrijdag 13 maart 2015. De bijeenkomst zal gehouden worden in het verenigingsgebouw ‘De Schakel’, Beatrixlaan 31 te Dirksland. Inloop vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst zal vanaf 19.45 uur starten. Meer informatie over het programma en de kandidaten vindt u op de websites van de SGP: www.sgpzh.nl , wshd.sgp.nl of www.sgpgo.nl.