SVHW stuurt binnenkort lokale belastingaanslag

16 februari 2015

In de periode van 17 tot en met 28 februari ontvang u de lokale belastingaanslag van SVHW. Om de dienstverlening te verbeteren is het aanslagbiljet aangepast en zijn de telefonische openingstijden verruimd.

Aangepast aanslagbiljet
De onderdelen waar de meeste vragen over werden gesteld, zijn prominenter in beeld gebracht. Daarnaast staat op de achterzijde een heldere toelichting. De belastingtarieven en specifieke belastinginformatie zijn terug te vinden in de meegestuurde folder en op www.svhw.nl. Op de website staan ook de antwoorden op veel gestelde vragen. Door bij “Mijn SVHW” in te loggen met DigiD kan iedereen zijn persoonlijke aanslag digitaal bekijken en online zijn belastingzaken regelen.

Ruimere telefonische openingstijden
Om klanten sneller en beter te woord te staan, verruimt het SVHW vanaf donderdag 12 februari tot en met woensdag 4 maart de telefonische openingstijden. Gedurende die drie weken is het SVHW van maandag tot en met donderdag telefonisch te bereiken van 8.30 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Het SVHW is bereikbaar op telefoonnummer (0186) 577 222 of (0800) 02 00 873.

Geen acceptgiro
Door de komst van één Europese betaalmarkt (SEPA) en de overgang op IBAN zit er net als vorig jaar geen acceptgiro bij de aanslagen. Betalen kan via automatische incasso (gespreide betaling), via internetbankieren of via een overschrijvingskaart van de eigen bank.