Dilemma’s in de politieke praktijk

21 april 2015

Op vrijdag 24 april D.V. organiseert SGP-jongeren Flakkee een avond over de spanning tussen beginselen en de verwerkelijking daarvan in de politiek. Sprekers zijn dr. Roelof Bisschop en mr. H. Herweijer. De avond begint om 19.45u en is in de Sionkerk te Middelharnis.

Politici maken dagelijks afwegingen en daarbij is er continu sprake van een spanning tussen beginselen en praktijk. Binnen de SGP is er geregeld discussie over dit spanningsveld. Tijdens de avond komt zowel de nationale politiek als de plaatselijke politiek naar voren.

Sprekers:
Dr. R. Bisschop
is sinds 2012 lid van de Tweede Kamer voor de SGP. Eerder was hij locatiedirecteur van het Revius College en docentgeschiedenis. Mr. H. Herweijer werkt bij de Raad van State en was raadslid van de voormalige gemeente Dirksland. Thans is Herweijer steunfractielid van de SGP op Goeree-Overflakkee.

Iedereen is van harte welkom!

Locatie:   Sionkerk Gereformeerde Gemeente te Middelharnis (Landbouwweg 2)
Datum:   vrijdag 24 april 2015 D.V.
Aanvang:   19.45u, inloop vanaf 19.30u