Polivak in radiogesprek met SGP raadslid Rien v.d. Boom

22 september 2015

In de radio-uitzending van donderdag 24 september 2015 van Polivak op RTV SLOGO is er een gesprek van verslaggever Jan van Gurp met het raadslid Rien van der Boom. Hij is lid van de fractie van de SGP. Met hem zal het afgelopen jaar worden geëvalueerd.

Ook wordt met hem gesproken over de stand van zaken WMO, de mantelzorgproblematiek, het beleidsplan MOOI, enkele zaken uit het coalitieakkoord, zijn standpunt over vluchtelingen in relatie tot het vluchtelingenbeleid, de kerngerichte en projectgerichte subsidies, de rol en posities van de dorpsraden. Onderwerpen genoeg om af te stemmen op dit programma.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “programma gemist”.

Kijk voor meer informatie op de website: www.rtvslogo.nl.