De heer Visser uit Middelharnis Koninklijk onderscheiden

28 januari 2016

Woensdag 27 januari werd de heer S.L. Visser uit Middelharnis benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van de gemeente Goeree-Overflakkee reikte de Koninklijke Onderscheiding uit in Brasserie ’t Vingerling in Middelharnis.

De heer Visser nam op 27 januari 2016 afscheid na 25 jaar kerkvoogd te zijn geweest van de Hersteld Hervormde Gemeente Middelharnis-Sommelsdijk. Door zijn enthousiasme, inzicht en niet aflatende energie wist hij anderen mee te krijgen en te motiveren. Mede door zijn inzet heeft dit geresulteerd in een nieuw kerkgebouw, een bloeiende gemeente en een zeer verantwoorde financiële positie.

De heer Visser wordt door de ondersteuners beschreven als een eerlijk, direct en hardwerkend persoon, die zijn financiële kennis vaak belangeloos inzet voor diverse instanties. Zowel regionaal als landelijk deelt hij zijn kennis op een manier die motiverend werkt voor medebestuursleden. En dat alles wordt enorm gewaardeerd.

Een aantal werkzaamheden van zijn lange CV werden door burgemeester Ada Grootenboer benoemd, zoals:
– Lid Raad van Commissarissen Ikazia Ziekenhuis;
– Voorzitter Raad van Commissarissen van Woongoed Flakkee;
– Ouderling Kerkvoogd Hersteld Hervormde Gemeente;
– Penningmeester Vereniging Bescherming van het Ongeboren Kind;
– Lid Raad van Toezicht Stichting Siriz;
– Voorzitter Federatie Ondernemersvereniging Goeree-Overflakkee.

En dit is nog maar een kleine greep uit een lange lijst. De burgemeester benadrukte dan ook dat de heer Visser wel een enorme drive moet hebben gehad om dit alles te kunnen verwezenlijken.