Gemeente organiseert Vrijwilligersevenement

20 februari 2016

Vrijwilligers vormen een belangrijke basis voor onze samenleving en hun inzet is onmisbaar. Om de vrijwilligers op Goeree-Overflakkee in het zonnetje te zetten, organiseert de gemeente op vrijdag 11 maart een vrijwilligersevenement in het Prieel van De Staver in Sommelsdijk.

NL Doet
Op deze dag is ook NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, waarbij vele vrijwilligers in heel Nederland de handen uit de mouwen steken. Veel mensen zetten zich op Goeree-Overflakkee op deze dag vrijwillig in om klussen te doen bij verenigingen en stichtingen.

GOvoorelkaar
Daarnaast bestaat de eilandelijke vrijwilligerswebsite www.govoorelkaar.nl in maart 1,5 jaar. Genoeg reden om hierbij stil te staan en een mooie blijk van waardering te geven aan de vele vrijwilligers op Goeree-Overflakkee.

Programma
16.30 uur:       Inloop en muzikale ondersteuning van Die Grevelinger Musikanten

17.30 uur:       Welkomstwoord door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman

17.40 uur:       Aanvang diner. Aan de aanwezige vrijwilligers wordt een heerlijk buffet aangeboden als blijk van waardering voor hun inzet

19.15 uur:       Muzikaal intermezzo door Die Grevelinger Musikanten

19.30 uur:       Woord van waardering door wethouder Gerrit de Jong

19.40 uur:       1,5 jaar GOvoorelkaar

20.00 uur:       Borrel en gezellig samenzijn

21.00 uur:       Afsluiting

Aanmelden
Iedereen die als vrijwilliger op Goeree-Overflakkee actief is, kan zich voor deze avond aanmelden via www.goeree-overflakkee.nl/aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 6 maart. Let op: de aanmelding is persoonlijk. Het is dus niet mogelijk om groepen mensen aan te melden. De beschikbare ruimte is beperkt, dus meld u snel aan, want vol = vol.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het Vrijwilligersevenement, NL Doet of GOvoorelkaar? Neem dan contact op met Meis Broeders of Annemieke ’t Jonk, via het algemene telefoonnummer 14 187 of per e-mail: info@goeree-overflakkee.nl.