Kees van der Staaij (SGP) op Goeree-Overflakkee

25 februari 2017

Op D.V. donderdag 2 maart kleurt Goeree-Overflakkee oranje. Op deze dag bezoekt SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij Goeree-Overflakkee. Tijdens het werkbezoek zal hij ’s morgens een bezoek brengen aan het Innovatiecentrum voor de visserij te Stellendam. ’s Middags zal de delegatie aanwezig zijn op zorgboerderij ‘de Mèkkerstee’ om zich op de hoogte te stellen van dit unieke concept. In een avondbijeenkomst zal lijstduwer Mark Brouwer spreken over één van de speerpunten van de SGP: Veiligheid.

De SGP wil met het bezoek het belang van innovatieve visserij onderstrepen en wil zich voluit inzetten voor deze bedrijfstak. Zo pleit de SGP in haar verkiezingsprogramma niet voor niets voor een minister van landbouw en visserij.

Mèkkerstee
Op zorgboerderij de Mèkkerstee zal de delegatie bijgepraat worden over de manier waarop de Mèkkerstee mensen voorbereid op (terugkeer naar) betaald werk in de samenleving. Om dit doel te bereiken wordt er ook intensief samengewerkt met Sjaloom Zorg. In het middagprogramma is er ruimte om met aanwezig publiek in gesprek te gaan.

Bijeenkomst
‘Geef mij en mijn mannen en vrouwen nu eerst goede schoenen, een goede helm, een goed pak en voldoende munitie!’ Dat zegt marinier en kandidaat-kamerlid voor de SGP Mark Brouwer. Hij wil minstens 3 miljard voor Defensie. In een interactieve avondbijeenkomst zal hij hier nader toelichting op geven. Iedereen is op donderdag 2 maart van harte welkom vanaf 19.30 uur in een zaal van de Ger. Gemeente aan de Mozartsingel 2 te Dirksland.