SGP Goedereede bezoekt Prinsjesdag

25 september 2017

Op dinsdag 19 september, Prinsjesdag, organiseerde de SGP-afdeling Goedereede een dagtocht naar Den Haag om leden en belangstellenden te betrekken bij (politieke) activiteiten van de afdeling. Vanaf een tribune was zicht op veel activiteiten die bij een dag als deze horen.

‘Een bijzondere ervaring om op deze manier betrokken te zijn bij Prinsjesdag’, zo was te horen onder de deelnemers, die de organisatie vroegen om ook in D.V. 2018 dit weer te organiseren. Nu de SGP te Goedereede is omgevormd tot een afdeling wil het bestuur, naast informatieavonden, ook andere activiteiten organiseren om de leden te betrekken bij de politiek. ‘Hoewel de afdeling met ca. 300 leden één van de grotere afdelingen is, zijn nieuwe leden vanzelfsprekend van harte welkom’, aldus voorzitter Huibert Slingerland. Aanmelden kan gemakkelijk via sgp.nl/lidworden.