SGP bezoekt Mekkerstee

17 februari 2018

Zaterdag 3 maart kleurt de Mekkerstee weer oranje. Deze morgen zullen de SGP-jongeren van Goedereede aanwezig zijn met een activiteit voor jongeren en ouderen. Wie ontvangt een originele SGP-Slagroomtaart en wie wint de boekenbon? Ook zullen deze morgen een aantal raadsleden en kandidaat-raadsleden van de SGP aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Zelfs het gebak bij de koffie zal deze dag oranje zijn. Bezoekers ontvangen tevens een gezinskaart voor de SGP-gezinsdag op 10 maart bij A Seal te Stellendam. Voldoende reden dus om gezellig langs te komen op de geitenboerderij ‘de Mekkerstee’ in Ouddorp.

De Mèkkerstee is een biologische geitenboerderij. In onze moderne stal krijgen de ca. 650 geiten de beste verzorging! De medewerkers gaan professioneel en liefdevol met de dieren om en er is zelfs een heuse wellness-ruimte voor ze ingericht. Men voert de geiten met het beste voer dat ze kunnen krijgen; eigen grasklaver met kruidenhooi, wat zorgt voor de beste melk. De geiten worden op vaste tijden gemolken. Om half 4 heeft u de mogelijkheid het melken van dichtbij te bekijken. De lammetjes worden onder de beste verzorging groot gebracht. Ook is er ieder jaar een speciale kraamkamer met onze lammetjes, zodat u deze schattige beestjes van dichtbij kunt bewonderen. Bij voldoende lammetjes wordt er voor de bezoekers een speciale knuffelhoek ingericht.

De Mèkkerstee
Hofdijksweg 34
3253 KB Ouddorp