Voortzetting Campagne ‘Hoezo … ? Goeree-Overflakkee’

20 juni 2018

De succesvolle campagne ‘Hoezo … ? Goeree-Overflakkee’ wordt in de zomer voortgezet. Om de vele unieke en mooie kenmerken van dit waterrijke en duurzame eiland onder de aandacht van het grote publiek te brengen, is er weer een grootschalige campagne opgezet. Via social media, een website, bussen van Connexxion, radio Rijnmond en diverse bladen wordt ingezet op het vergroten van de plaats- en naamsbekendheid van Goeree-Overflakkee.

Op een unieke manier wordt het mooie eiland Goeree-Overflakkee onder de aandacht gebracht met mooie foto’s en de tekst Hoezo …? Goeree-Overflakkee mijn eiland!

Door haar schone stranden, het hebben van de unieke Quality Coast Award Platina en de stempel ‘meest duurzame kustbestemming ter wereld’ voor de regio, kan Goeree-Overflakkee zich meten met exotische en verre oorden. De boodschap daarbij is dat je niet naar Canada, Zuid-Afrika, Australië, Antarctica en Hawaii hoeft voor wilde paarden, safari, surfers, zeehonden en strand. Goeree-Overflakkee heeft het allemaal!

Voor ieder wat wils
Ontspannen en genieten in een groene en natuurlijke omgeving op het eiland dat slechts 30 minuten rijden met de auto of het openbaar vervoer (de R-net lijn 436/437 van Connexxion) van de Randstad ligt. In de vele natuurgebieden die Goeree-Overflakkee rijk is, waaronder de Hellegatsplaten, de Kwade Hoek en de Slikken van Flakkee, kun je reeën, vossen, wilde fjordenpaarden, flamingo’s (in de winter), heckrunderen, zeehonden, bevers en talloze vogels spotten. Met het  Haringvliet, de Grevelingen en de Noordzee is Goeree-Overflakkee een watersporteiland pur sang. Je kunt er vele watersporten beoefenen, zoals (kite-)surfen, suppen, kajakken en duiken. Voor de vissers zijn er ook genoeg mogelijkheden op het eiland. De brede stranden langs de kustlijn van de Brouwersdam tot en met Ouddorp zorgen in de zomermaanden voor vertier voor zonaanbidders, wandelaars en sportbeoefenaars (yoga, beachvolleybal, blokarten, vliegeren, paardrijden, etc.) uit zowel binnen- als buitenland.

Een dag onbeperkt op pad met de bus?
Dan koop je de Samen Uit Dagkaart HWGO. Wil je weten hoe je met het openbaar vervoer naar het eiland toe kan reizen? Kijk dan snel op de website www.connexxion.nl en plan je reis! Ga je een hele dag op pad en maak je een langere reis en een retourtje?  Dan reis je met de Samen Uit Dagkaart HWGO voor  € 16,00 extra voordelig met de buslijnen van Connexxion in Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee! De Samen-uit-dagkaart is verkrijgbaar bij de chauffeur en kan gebruikt worden door maximaal twee volwassenen en drie kinderen tot en met 11 jaar. Alleen reizen met het ticket is dus ook mogelijk.

Meer informatie
Op www.goeree-overflakkee.nl is meer informatie te vinden over Goeree-Overflakkee mijn eiland! Like us op Facebook: Eiland Goeree-Overflakkee of volg ons op Twitter en Instagram: @EilandGO.

Samenwerking
De campagne is tot stand gekomen in samenwerking met EilandMarketing Goeree-Overflakkee, de VVV Goeree-Overflakkee en Connexxion.