Orgaandonatie, wie zwijgt, stemt toe!

12 september 2018

Op D.V. donderdag 15 november 2018 organiseert de SGP-afdeling te Goedereede een avond over orgaandonatie. Zet deze datum dus alvast in uw agenda. Op de avond hoopt Mevr. R. Heij, beleidsadviseur advies en toerusting van de NPV, u alles te vertellen over dit thema met als titel: ‘Orgaandonatie, wie zwijgt, stemt toe!’

Bij orgaandonatie gaat het om een emotioneel en gevoelig onderwerp: voor mensen die een keuze moeten vastleggen, voor nabestaanden die daadwerkelijk met orgaandonatie te maken krijgen als een geliefde is overleden en voor mensen die wachten op een orgaan. Daarom zijn er ook geen gemakkelijke antwoorden. Bezinning op dat onderwerp is dan ook noodzakelijk. Als SGP-afdeling willen we u de mogelijkheid geven u te bezinnen op dit onderwerp.

Op D.V. donderdagavond 15 november faciliteert de SGP-afdeling Goedereede en SGP-Jongeren te Goedereede een informatieve avond over orgaandonatie. U wordt van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Op de avond hoopt Mevr. van Reij, beleidsadviseur advies en toerusting van de NPV, u alles te vertellen over orgaandonatie. Ook hopen we met elkaar na te denken wat de bijbel zegt over dit onderwerp.

De avond start om 19.30 uur in het verenigingsgebouw Eben-Haëzer, Preekhillaan 3 te Ouddorp.

Organisatie: SGP-afdeling Goedereede & SGP-jongeren Goedereede
Foto: Nederlandse Transplantatie Stichting