Europarlementariër Belder bij SGP-jongeren Flakkee

12 oktober 2018

Op vrijdagavond 19 oktober hoopt drs. B. Belder (1946) te spreken over het buitenlandbeleid van de Europese Unie. Hij neemt ons mee naar het midden- en verre Oosten en onderzoekt welke rol de EU op het wereldtoneel kan spelen. Voor gezamenlijk beleid is eenheid binnen de unie nodig. Hoe is de situatie nu? Hoe ziet het ideaal eruit? Wat kan Nederland hierin betekenen?

Door zijn grote internationale ervaring weet de heer Belder veel over deze thema’s te vertellen. Sinds 1999 is hij namens de SGP lid van het Europees Parlement. Daarvoor was hij onder andere hoofdredacteur van de buitenlandredactie van het Reformatorisch Dagblad.

Tijd: 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Plaats: ger. gem. Ooltgensplaat (Van Weelstraat 1)

U bent van harte welkom op deze avond!