De Eerste Kamer en haar betekenis vandaag

11 februari 2019

Op D.V vrijdag 15 maart hoopt SGP Eerste Kamerlid Diederik van Dijk te spreken voor de SGP-jongeren. Het thema zal zijn: ‘De Eerste Kamer en haar betekenis vandaag’. Een actueel thema, aangezien in mei de verkiezingen voor de Eerste Kamer plaats zullen vinden. De Eerste Kamerleden worden gekozen door de leden van de Provinciale Staten. Daarvoor mag Nederland op woensdag 20 maart naar de stembus. U bent van harte welkom in de zaal van de Hersteld Hervormde gemeente in Nieuwe-Tonge aan de Westdijk 37.
Inloop 19:30 uur, Aanvang: 19:45 uur.

Diederik van Dijk (1971) is sinds 9 juni 2015 Eerste Kamerlid voor de SGP. Sinds 1 april 2018 is hij tevens directeur van de prolifeorganisatie NPV (Nederlandse Patiëntenvereniging). Daarvoor was hij beleidsmedewerker buitenlandse zaken, defensie en infrastructuur en milieu van de SGP-Tweede Kamerfractie. Eerder was hij Tweede Kamerkandidaat in 2010 en 2012 en kandidaat bij de Europese verkiezingen in 2014.

Helaas kon deze bijeenkomst geen doorgang vinden ivm verhindering spreker.