Slagroomtaarten voor winnaars

27 april 2019

De SGP op Goeree-Overflakkee wil graag weten wat er leeft onder de bevolking en gaat daarom op verschillende manieren het gesprek aan met burgers uit de gemeente. In samenwerking met de SGP-afdeling Goedereede stond de SGP weer op de buiten havenmarkt in Stellendam, waar inwoners in gesprek gingen met SGP-raadsleden.

Tevens kon men meedoen aan het raden van een hoeveelheid Sappige Gezonde en Pittige mandarijntjes. Onlangs werden hiervoor door raadslid Pieter Breederveld de prijzen in de vorm van een slagroomtaart uitgereikt. De winnaars waren erg verrast omdat men niet eerder een prijs won. De taarten werden overhandigd aan mevr. Nagtegaal uit Stellendam, mevrouw H. Kuiper, die vanuit het Groningse Leek speciaal voor de taart naar Stellendam toog en mevrouw de Gast te Middelharnis.