SGP-taart voor fam. De Vos

15 juli 2019

Vorige week stond SGP-Goeree-Overflakkee op de Oeltgendag in Ooltgensplaat. Naast dat je daar met de SGP-fractieleden in gesprek kon over actuele thema’s, was er deze keer ook een slagroomtaart te winnen. Raadslid Simon van der Tang kon die overhandigen aan de fam. De Vos. Gefeliciteerd!

Spreekuur fractievergadering

Mocht u vragen hebben, dan bieden wij als SGP-fractie u ook de mogelijkheid om uw vragen te stellen aan de fractie. Tijdens de tweewekelijkse fractievergadering houden wij een ‘vragen-halfuurtje’ waar u van harte welkom bent. De fractievergaderingen worden doorgaans gehouden op de dinsdag voor de raadsvergadering en zijn te vinden via de agenda op onze site. Wel graag even vooraf aanmelden bij onze fractiesecretaris: pcgrinwis@sgpgo.nl