SGP-Jongerendag 2020

10 februari 2020

Jouw levensreis vindt plaats vanaf het begin tot het eind van je leven. Een kostbare, waardevolle tijd. Wat doe jij met de tijd van je leven? Wat vind je belangrijk? Op de jongerendag staan we stil bij thema’s die te maken hebben met het leven. Jouw leven als jongere, maar ook dat van andere mensen.

Hallo allemaal, hier de voorzitter van de SGP-jongerendagcommissie!

Onze tweejaarlijkse jongerendag is HET evenement dat je niet mag missen. Als je er al wel eens geweest bent, kun je dat ongetwijfeld bevestigen.

Met een fantastische commissie zijn we hard aan de slag met de voorbereidingen voor de aankomende SGP-jongerendag. Inmiddels zijn er al een aantal dingen bekend. De datum, D.V. zaterdag 21 maart 2020 en de locatie, het Beatrixtheater in Utrecht. Recent hebben we ook het thema bekend gemaakt: De tijd van je leven?!

Sprekers zijn o.a.: minister Hugo de Jonge en staatssecretaris Paul Blokhuis.

Kijk verder voor meer info op: www.sgpjongerendag.nl

Zet jij hem in je agenda? Of staat hij er al in? Nodig dan je vrienden, collega’s en familie ook uit!

Tot 21 maart!