SGP Tweede Kamerlid Chris Stoffer spreekt over ‘Duur of duurzaam?’

24 februari 2020

OUDDORP – Duurzame energie is een belangrijk item voor de komende periode. De SGP is zich bewust van de vele vragen die er leven bij inwoners van Goeree-Overflakkee. Daarom organiseert de SGP-afdeling Goedereede een bijeenkomst over dit thema met SGP Tweede Kamerlid Chris Stoffer. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd om mee te spreken over het thema: ‘Duur of duurzaam?’, verstandig beleid voor de toekomst!’

De bijeenkomst sluit aan bij het jaarthema dat de SGP op Goeree-Overflakkee heeft gekozen: ‘Duurzame energie, rentmeester in de 21e eeuw en is de tweede bijeenkomst dit jaar. Eerder werden de leden van de SGP-afdeling in Oostflakkee al door de raadsleden Simon van der Tang en Corné bijgepraat over de energietransitie.

De bijeenkomst met het Tweede Kamerlid op D.V. vrijdag 13 maart, start om 19:45 uur in het verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer’, Preekhillaan 3 te Ouddorp. Daarvoor zal er een huishoudelijk deel zijn toegankelijke voor leden van de afdeling. De organisatie van deze avond is in handen van de SGP-afdeling Goedereede in samenwerking met de SGP-jongeren afdeling uit Ouddorp.