SGP-Tijdrede verplaatst naar Gereformeerde Gemeente Ooltgensplaat

16 september 2020

De tijdrede van D.V. donderdag 1 oktober 2020 die aanvankelijk gehouden zou worden in de Hersteld Hervormde gemeente te Ooltgensplaat is i.v.m. de door Coronamaatregelen van 1,5 meter verplaatst naar het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente in Ooltgensplaat. Op uitnodiging van de SGP-afdeling Oostflakkee zal in deze doordeweekse dienst spreken: ds. T.A. Bakker, predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente te Nieuwe Tonge.

Deze dienst zal plaatsvinden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, van Weellaan 1 te Ooltgensplaat.  Aanvang 19.30 uur. De dienst is een zogenaamde tijdrede waarin de huidige maatschappelijke omstandigheden vergeleken worden aan de hand van een gedeelte uit Gods Woord. Iedereen, jong en oud is van harte uitgenodigd om deze dienst bij te wonen. Meeluisteren kan ook via de website van de kerk: www.gergemooltgensplaat.nl