[Video] Florian in zijn Eendje | SGP-jongeren betrokken bij de campagne

14 november 2020

Heb je onze oranje Eendje al gespot op de weg?! Florian Pronk trekt namelijk voor de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2021 met een Citroën 2CV door heel het land om het verhaal achter de kiezer te laten horen.

Bij het voeren van campagne voor de Tweede Kamer is contact met de kiezers voor de SGP heel belangrijk, alleen in coronatijd is dat een hele uitdaging. Daarom willen we graag die unieke verhalen laten horen in elke ‘Studio SGP’ uitzending op de vrijdagavond. Heb je zelf ook een uniek verhaal? Of heb je Florian in z’n Eendje gespot? Laat het ons dan weten!

Een vast onderdeel van de uitzending van Studio SGP is dus de rubriek ‘Florian in z’n Eendje’. Met een oude Citroën 2CV doorkruist Florian Pronk het hele land om op interessante plekken een kijkje te nemen. Mooi om te zien dat ook SGP-jongeren stevig meedoen aan de verkiezingscampagne.

Studio SGP is vanaf 13 november elke vrijdagavond vanaf 19.30 uur live te volgen

Wil je geen enkele aflevering van Studio SGP missen? Abonneer je dan nu alvast op het landelijke YouTube-kanaal.