Doe mee met onze verkiezingsactiviteiten

28 januari 2022

De SGP organiseert diverse activiteiten tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.  Schrijf onderstaande activiteiten alvast in uw agenda of doe actief mee met bijvoorbeeld de autopuzzeltocht over het eiland. In gesprek met kandidaten? Ook dat is mogelijk. Op zaterdag 26 februari, zaterdag 5 en 12 maart zal de SGP op verschillende locaties op het eiland aanwezig zijn. Houd onze bouwkeet in de gaten!


25 februari | Live-uitzending

In een live-uitzending zullen we verschillende gemeentelijke thema’s belichten. Diverse bekende personen zullen aan tafel zitten, waaronder Kees van der Staaij. In de volgende nieuwsbrief zult u meer lezen over deze bijeenkomst. De avond start om 19:30 uur en is te volgen via: www.sgpgo.nl/go-live

4 maart | Volleybaltoernooi
Deze avond zal er een volleybaltoernooi worden georganiseerd door de SGP-jongeren van Goeree-Overflakkee. Het toernooi zal gehouden worden in de Staver. Ook meedoen? Aanmelden kan bij Ard Dam: adam@sgpgo.nl

5 maart | Autopuzzeltocht
Deze dag wordt een mooie tocht over ons prachtige eiland georganiseerd. U kunt starten in Ouddorp of Ooltgensplaat. Onderweg komt u bekende SGP-ers tegen. De tocht duurt ca 3 uur. Starten kan tussen 10:00-14:00 uur. Deelname is GRATIS en  aanmelden is al mogelijk via: www.sgpgo.nl/autopuzzeltocht

11 maart | SGP-jongeren bijeenkomst
De SGP-jongeren op Goeree-Overflakkee heten u van harte welkom op hun bijeenkomst, waarin het zal gaan over de verhoudingen tussen de verschillende overheden. Uiteraard zal deze avond een leuke activiteit worden gehouden en is er weer iets te winnen!

12 maart | Muzikale avond
Vanuit de Hervormde Kerk in Middelharnis zal er vanaf 19:45 uur een muzikale avond zijn, met een afwisselend programma. Houd deze avond dus vrij.

Voor alle activiteiten geldt: Deo volente.