SGP-jongeren organiseert volleybaltoernooi (jongerenactiviteit)

10 februari 2022

Hou jij van een leuke sportieve competitie? Dan moet je op deze vrijdagavond (4 maart) aanwezig zijn. De SGP-jongeren gaan een mooie jongerenactiviteit in de vorm van een volleybaltoernooi organiseren. Er is ruimte voor 6 teams. 

Op deze avond gaan verschillende teams met elkaar de competitie aan, om te kijken wie van hen het beste is… De avond vindt plaats in de Staver te Sommelsdijk en zal beginnen om 19:30. Iedereen is van harte welkom! Of je nu elke week volleybalt, of bijna nooit… Wel is het van belang om je vooraf op te geven voor dit toernooi. Je kunt óf gelijk opgeven als team óf individueel, waarbij wij jou in een team indelen.

  • Wat: volleybaltoernooi, georganiseerd door SGP-jongeren Goeree-Overflakkee
  • Wanneer: vrijdagavond 4 maart, van 19.30 uur tot 22.00 uur
  • Waar: sportcentrum De Staver, Sommelsdijk (Olympiaweg 32)
  • Aanmelden: via adam@sgpgo.nl, opgeven kan zowel in teams van zes als individueel
  • Meenemen: sportkleding, flesje water
  • Kosten: gratis

Twijfel niet en geef je op voor deze jongerenactiviteit, we zien je dan!