Welkom op de muzikale avond SGP | Collecte: noodhulp Oekraïne

5 maart 2022

Ter afsluiting van de verkiezingscampagne organiseert SGP Goeree-Overflakkee een muzikale avond. Iedereen is van harte welkom in de Hervormde Kerk van Middelharnis. Er is een afwisselend programma samengesteld met muzikale bijdragen, een meditatief moment en korte politieke statements. Het campagneteam van de SGP geeft aan dat deze avond een collecte zal worden gehouden ten bate van noodhulp aan de Oekraïne.

Met deze muzikale avond wil de SGP onderstrepen een partij van het eiland en voor het eiland te zijn. Een eilandelijk gelegenheidskoor zal het een en ander ten gehore brengen. Daarnaast zullen er muzikale bijdragen zijn van eilandelijke musici: Paul en Auke Kieviet (orgel/piano), Elles van ’t Geloof (piano), Bart van ’t Geloof (cello), Renske van ’t Geloof (viool) en Sanne de Geus (blokfluit). Natuurlijk is er ook samenzang. Ds. M.K. de Wilde, predikant van de hervormde gemeente van Sommelsdijk, zal de meditatie verzorgen. Lijsttrekker Hendrik Herweijer en de huidige raadsleden en kandidaten Peter Grinwis en Peter Kieviet zullen een kort politiek statement uitspreken.

Uitslag autopuzzeltocht, puzzel en kleurwedstrijd
Tijdens deze avond zullen ook de prijswinnaars van de autopuzzeltocht, maar ook van de kleurwedstrijd en de campagnepuzzel, dat vorige week in de SGP-bijlage van het Eilanden Nieuws stond, worden bekendgemaakt. Nog niet ingestuurd? Doe dit dan voor vrijdag 11 maart.

Iedereen is D.V. zaterdag 12 maart van harte welkom in de Hervormde Kerk te Middelharnis, Ring 15. De avond start om 19:45 uur.
Deze avond is ook te volgen via: www.sgpgo.nl/go-muziek