Wat doet het Waterschap?

28 februari 2023

Het is bijna 15 maart. Waarom zou je gaan stemmen? Misschien zegt het je weinig: Provinciale Staten en Waterschap. En wat heeft de Eerste Kamer nu te maken met deze verkiezingen? Bekijk dan snel onze campagnevideo’s. Ook als je politiek betrokken bent overigens. En voor het waterschap in onze regio (Hollandse Delta), Kies ook SGP!

Het geeft een inkijkje in waar we voor staan en gaan met elkaar. We nemen je mee naar Bertrick van den Dikkenberg (lijsttrekker in Utrecht), Henk van der Wind (waterschapsbestuurder) en Peter Schalk (lijsttrekker Eerste Kamer). Video’s met vaart en concrete informatie. Like en deel ze met je netwerk. Zo help je ons een breed publiek te bereiken. Voor het goede doel.

Kies 15 maart vast en zeker. Waardeert u deze video? Doe dan een duimpje omhoog onder deze video, laat een reactie achter en abonneer op ons kanaal om niets te hoeven missen. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe video’s? Druk dan op het belletje om een melding te krijgen als we een video plaatsen.