SGP-verkiezingsbijeenkomst over de vitaliteit van ‘ons’ eiland

26 oktober 2023

Op zaterdag 4 november komt SGP-kandidaat André Flach kennismaken met Goeree-Overflakkee. In een verkiezingsbijeenkomst zal hij in gesprek gaan met inwoners van het eiland. Uiteraard is ook lokale SGP-kandidaat Hendrik Herweijer aanwezig.

In deze interactieve avond, met interviews, stellingen en een quiz, zal het vooral gaan over het belang van een vitaal platteland. Hoe dicht Den Haag de kloof tussen stad en platteland? En wat willen de inwoners van Goeree-Overflakkee nu eigenlijk van ‘Den Haag’?

Woord houden
De bijeenkomst staat in het teken van de komende verkiezingen op D.V. 22 november. Het motto waar de SGP campagne mee voert is ‘Woord houden’. Dit verwijst allereerst naar het Bijbelse kompas van de partij, de klassiek-christelijke uitgangspunten. Woord houden betekent ook dat je weet wat je aan elkaar hebt. Het is het waarmerk van de SGP: een duidelijke koers, een vertrouwd en betrouwbaar geluid in een verward politiek Den Haag.

Welkom
Iedereen is van harte welkom op D.V. zaterdag 4 november in een zaal van de Gereformeerde Gemeente, Landbouwweg 2 te Middelharnis. Er is alle ruimte voor ontmoeting en voor het stellen van vragen. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.15 uur.